Slachtvee

Veehandel Vasse

Veehandel Boswerger, in de omgeving van Vasse, is een specialist op het gebied van handel in vee, waaronder nuchtere kalveren en slachtvee. Voor zowel de aankoop als afzet kunt u bij ons bedrijf in het Twentse Tubbebergen terecht. Daarnaast bedienen wij onze klanten ook op andere gebieden van de veehandel. Zo kunt u bij ons in de buurt van Vasse onder andere terecht voor:

Zaken doen met veehandel Boswerger nabij Vasse

In de omgeving van Vasse is veehandel Boswerger een bekende naam. Als bedrijf staan wij niet alleen garant voor uitstekende kwaliteit. U kunt bij ons namelijk ook altijd rekenen op een correcte, eerlijke prijs. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact met onze klanten zijn dan ook belangrijke speerpunten binnen onze veehandel. Dit waarborgen wij onder andere door onze certificaten.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Waarom in zee gaan met veehandel Boswerger in de buurt van Vasse?

Behalve het goede contact met onze klanten, staat ook het welzijn van dieren bij veehandel Boswerger nabij Vasse hoog in het vaandel. Om dit in het oog te houden verzorgen wij een deel van het transport eigenhandig. Daarnaast werken wij met erkende transporteurs. Onze ervaring op het vakgebied in combinatie met gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wij onze afnemers altijd optimaal kunnen bedienen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze veehandel? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in Vasse.